Crema de carxofes

2014
02.27

Durada: 45’
Nivell: mig.
Persones: 4

A ElsMasovers.cat hi pots trobar els ingredients marcats amb color verd:

Ingredients:

–         1 kg de carxofes.
–         4 patates.
–         1 ceba.
–         Llet.
–         1 llimona.
–         1 dent d’all.
–         2 cullerades d’oli.
–         Sal.
–         Tiretes de pernil salat (opcional).
–         Pebre (opcional).

Elaboració:

  1. Pelar i tallar en làmines ben fines la dent d’all.
  2. Tirar oli a la paella, fregir l’all fins que tenir-lo daurat.
  3. Pelar i trossejat la ceba i les patates. Coure les patates i la ceba en aigua amb sal, passats 10 minuts afegir les carxofes netes i tallades i seguir coent uns altres 12 minuts més.
  4. Triturar fins aconseguir una textura cremosa i fina, si és necessari es pot afegir llet per acabar d’aconseguir la textura desitjada.
  5. Passar pel xino, rectificar de sal i afegir les tiretes de pernil per sobre i pebre (opcional). I servir!

 

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , , , ,

Your Reply