Menú de la setmana (del 12 al 18 de març)

2014
03.08

               Del 12 al 18 de març

Dinars

Sopars

                                       dimecres

Sopa d’arròs amb verdures.
Remanat d’ous amb bolets.
Mató.

Amanida.
Verat cuit amb patates.
Fruita.

dijous

Puré de carbassa.
Emperador arrebossat.
Iogurt de préssec.

Minestra de verdures.
Aletes de pollastre.
Fruita.

divendres

Espaguetis amb ceba i escopinyes.
Xai.
Fruita.

Puré de verdures.
Croquetes de pernil.
Iogurt.

dissabte

Amanida.
Cigrons amb botifarra.
Fruita.

Truita de patates acompanyada amb verdures a la planxa.
Iogurt de maduixa.

diumenge

Crema de tomàquet.
Filet de vedella al forn.
Fruita.

Pizza.
Flam de mató.

dilluns

Patates guisades.
Llom de porc amb pinya i bacon (recepta).
Iogurt d’aranyons.

Espinacs amb ous.
Fruita.

dimarts

Llenties amb hortalisses.
Llenguado al vi blanc.
Fruita.

Amanida.
Hamburgueses amb patates fregides.
Pastís de formatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , ,

Your Reply