Menú de la setmana (del 19 al 25 de març)

2014
03.16

               Del 19 al 25 de març

Dinars

Sopars

                                       dimecres

Sopa de peix.
Pollastre amb bolets. (recepta)
Flam de mató.

Remenat d’ous amb bledes i patates.
Fruita.

dijous

Cigrons amb cansalada. Calamars.
Fruita.

Puré de verdures.
Bistec de vedella amb patates.
Fruita.

divendres

Crema de pastanagues.
Rodó de vedella rostit.
Fruita.

Espinacs amb penses i pinyons. Xai a la brasa.
Iogurt.

dissabte

Espirals amb verdures.
Lluç amb tomàquet.
Fruita.

Amanida.
Pa amb tomàquet i embotit.
Iogurt de maduixa.

diumenge

Amanida.
Lassanya de carn picada.
Fruita.

Sandwich vegetal i patates fregides.
Flam de mató.

dilluns

Crema de coliflor.
Croquetes de tonyina.
Fruita.

Xampinyons a l’all.
Truita de verdures.
Iogurt d’aranyons.

dimarts

Macarrons a la bolonyesa.
Salmó al forn.
Flam de mató.

Amanida.
Botifarra amb mongetes.
Fruita.

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , ,

Your Reply