Menú de la setmana (del 2 al 8 d’abril)

2014
03.31

                     Del 2 al 8 d’abril

Dinars

Sopars

                                       dimecres

Macarrons amb xoriç.
Lluç amb verduretes.
Mató.

Amanida.
Truita de patates.
Fruita.

dijous

Cigrons amb carbassa.
Bistec a la planxa.
Iogurt de préssec.

Mongetes verdes amb tomàquet.
Hamburguesa de porc.
Fruita.

divendres

Crema de verdures.
Orada a la sal.
Fruita.

Pa amb tomàquet i embotit.
Iogurt.

dissabte

Sèpia a la planxa.
Paella mixta.
Fruita.

Carbassó al forn.
Llibrets de llom arrebossats.
Iogurt de maduixa.

diumenge

Amanida.
Espaguetis amb verdures i gambes.
Fruita.

Pizza.
Flam de mató.

dilluns

Llenties amb costelles de porc (recepta).
Croquetes de tonyina.
Iogurt d’aranyons.

Bledes amb ous i patates.
Fruita.

dimarts

Puré de patates.
Cuixetes de pollastre amb xampinyons.
Fruita.

Amanida.
Xai amb patates fregides.
Pastís de formatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , ,

Your Reply