Menú de la setmana (del 26 de març al 1 d’abril)

2014
03.23

  Del 26 de març al 2 d’abril

Dinars

Sopars

                                       dimecres

Patates amb coliflor al forn.
Rap amb guarnició de verdures.
Flam de formatge.

Albergínies farcides amb carn i verdures.
Fruita.

dijous

Llenties guisades.
Estofat de porc.
Fruita.

Espinacs al forn amb ous i tonyina.
Iogurt.

divendres

Crema de bròquil.
Lluç arrebossat.
Iogurt de préssec.

Amanida.
Croquetes.
Fruita.

dissabte

Puré de verdures.
Cuixes de pollastre amb llimona.
Mató.

Amanida.
Truita de patates.
Fruita.

diumenge

Amanida de salmó.
Arròs amb vedella.
Fruita.

Llesques de formatge amb sobrassada.
Iogurt d’aranyons.

dilluns

Mongetes amb cloïsses (recepta).
Hamburguesa amb verdures.
Fruita.

Saltejat de verdures.
Xai.
Iogurt.

dimarts

Amanida de pasta amb verdures i tonyina.
Flam d’ou.

Arròs a la cubana.
Fruita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , ,

Your Reply