Petits trucs per menjar més saludablement (part 2)

2016
12.30
Alimentació ecològica i de proximitat

Alimentació ecològica i de proximitat

9. Un ou diari:

L’ou és un aliment d’elevat contingut proteic i conté diverses vitamines, minerals i antioxidants que permeten el bon funcionament del nostre cos. Estudis dels darrers anys conclouen que no hi ha relació entre el consum d’aquest aliment i el colesterol o malalties cardiovasculars.

 

10. A l’hora de menjar:

Un estudi publicat a “The American Journal of Clinical Nutrition” afirma que es tendeix a menjar més quantitat quan hi ha més elements externs que fan diversificar l’atenció, com ara mirar la tele, l’ordinador, llegir, etc. Mentre menges.

 

11. Nous estils de cuinar:

Innovar a la cuina és una manera de fer plats més divertits i originals.

 

12. Canviar el contingut del rebost:

Com més menjar bassura es té, la probabilitat de menjar-se’l és major!

 

13. Disminuir la quantitat de sal:

És aconsellable reduir el consum de sal en la dieta, i una bona opció és substituir-la per pebre o altres espècies que enforteixen el gust dels plats.

 

14. Deixar l’àpat preparat:

Tenir el menjar preparat del dia anterior, farà que no mengem qualsevol cosa per falta de temps o mandra a posar-se a cuinar.

 

15. Anar a comprar amb la panxa plena:

És recomanable anar a comprar amb una llista feta i no comprar més coses de les que tenies pensades inicialment. A més a més, si hi vas amb l’estómac buit, les probabilitats de comprar aliments poc saludables i d’impuls augmenten considerablement.

 

16. Refrescos:

Evita la zona de refrescos, la quantitat de sucres que aporten és desorbitada i perjudicial.

 

17. Oli d’oliva:

Utilitzar-lo sempre que es pugui; és la base de la dieta mediterrània. I les seves propietats són beneficioses per a la salut cardiovascular.

Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Your Reply